Awexi Financials

Home / Awexi Financials

Awexi Financials(ERP & CRM) er designet fra bunden af til brug i selv store virksomheder. De fleste brugere af systemet er dog mindre virksomheder med 1-10 medarbejdere – så der er plads til alle størrelser.

Excel er valgt som standard eksport modul, hvilket betyder at næsten alle rapporter kan trækkes ud i ÆGTE Excel format, og ikke noget der bagefter skal konverteres.

 

Du kan logge på her: Awexi Financials

Finans Finans modulet er et stærk værktøj til økonomistyring, der anvendes i det daglige
bogholderi. Der er gode muligheder for statistik og import/eksport af data til videre
bearbejdelse for dem der ønsker dette.
CRM Grundstenen på CRM systemet er lavet i samarbejde med sælgere og salgschefer.

Hvis Finans delen anvendes giver dette mulighed for flere statistikker og andre værktøjer. Det betyder også at kunder/leverandører kun skal oprettes én gang.

Webshop Der er integreret webshop til systemet hvis dette ønskes. Når varen er oprettet i
varekartoteket kan den vises med det samme i shoppen hvis dette ønskes.
Bogholdermodul Dette modul er udviklet for at give bogholderhuse adgang til deres kunders systemet med eget login, så de derved kun skal huske en adgang. Modulet er gratis. Hvis du vil oprettes som bogholderhus skal du skrive til os på info@awexi.dk med dine kontakt informationen(bl.a. firmanavn, cvr, og telefon nr.). Herefter vil det være let for dine kunder at godkende din adgang til deres bogholderi.
Revisor Modul Revisormodulet er udviklet sammen med revisorer og for revisorer. Modulet indeholder alle funktionen fra Bogholdermodulet. Der er nogle funktioner som bl.a. sagssyring, afslutningsark og forskellige rapporter som modulet giver adgang til. Som revisionshus får du indflydelse på udviklingen af systemet.
Brugerudvikling Basis for alle dele, er at det er brugerne der bestemmer udviklingen. Der betales et fast beløb for det der anvendes og dette er med til at drive udviklingen. Når man som bruger har nogle ønsker, bliver dette noteret op og lagt ind i udviklingsplanen, såfremt det er noget andre også kan have gavn af.